<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvordan selge i den digitale tidsalder?

Den tradisjonelle salgsprosessen har druknet i havet av digitalt innhold. Så, hvordan kan bedrifter skille seg ut, være konkurransedyktige og skaffe seg flere av de moderne kundene? Kort oppsummert, hvordan selge i den digitale tidsalder?

Hvorfor din bedrift må være en kunnskapsbedrift

Internett har revolusjonert hvordan mennesker innhenter informasjon og underholdning. Vi handler på nett, og store deler av vårt sosiale liv foregår digitalt. En forbruker forventer at din bedrift skal være en kunnskapsbedrift innenfor din...

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering er det å tilrettelegge innhold og tekniske løsninger for at en nettside skal rangere høyere i en søkemotor. Disse resultatene er ofte referert til som organisk trafikk.

5 tabber du ikke har råd til å gjøre med et redesign av hjemmesiden

Det er ingen hemmelighet at et redesign av hjemmesiden kan være en utmattende affære. Faktum er at en profesjonell hjemmeside er kostbar og ressurskrevende å lage.

Hvorfor bedriften din må ha nytt hjemmesidedesign i 2017

Til alle dere bedriftseiere der ute, som hver dag gir full gass for å generere nye leads, lande flere salg, skaffe flere kunder og skape nye produkter og tjenester i 2017: Er dere inne på tanken å få nytt hjemmesidedesign?

Hva kjennetegner en god nettside: 4 tips til bra design

Se for deg følgende scenario.

Du våkner opp, sjekker datoen og innser at lillebroren din har bursdag i morgen. Og du har selvsagt glemt å kjøpe presang til ham.

10 grunner til at din bedrift trenger ny hjemmeside

Hjemmesiden er som regel den aller første kontakten potensielle kunder har med bedriften din. Den er en selger som jobber 24/7 og gjenspeiler merkevaren på alle måter.

Ny hjemmeside for bedriften? Dette må du tenke på før du investerer

De fleste er enige om at en ny hjemmeside for bedriften er en investering som må prioriteres dersom du skal bli tatt seriøst i markedet.

Hvorfor store merkevarer hyrer inn små byråer

Hvilket ord er det store merkevarer ønsker å være kjent for, men som de sjelden klarer å leve opp til?

1 2 3 4 5