<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=241066823005528&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

«Always be closing» er ut: I 2017 er det «always be helping» som gjelder

I Hollywood-filmen Glengarry Glen Ross fra 1992 møter vi selgeren Blake, spilt av Alec Baldwin. Han er et skoleeksempel på en ærgjerrig og resultatorientert selger uten særlig medfølelse med andre, drevet av et begjær etter penger. Han får det...

EUs nye regler for personvern: Hva betyr de for din bedrift?

I mai 2018 får vi nye regler for personvern i Norge. Hva innebærer det i praksis?

Hvordan selge i den digitale tidsalder?

Den tradisjonelle salgsprosessen har druknet i havet av digitalt innhold. Så, hvordan kan bedrifter skille seg ut, være konkurransedyktige og skaffe seg flere av de moderne kundene? Kort oppsummert, hvordan selge i den digitale tidsalder?

Hvorfor din bedrift må være en kunnskapsbedrift

Internett har revolusjonert hvordan mennesker innhenter informasjon og underholdning. Vi handler på nett, og store deler av vårt sosiale liv foregår digitalt. En forbruker forventer at din bedrift skal være en kunnskapsbedrift innenfor din...

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering er det å tilrettelegge innhold og tekniske løsninger for at en nettside skal rangere høyere i en søkemotor. Disse resultatene er ofte referert til som organisk trafikk.

5 tabber du ikke har råd til å gjøre med et redesign av hjemmesiden

Det er ingen hemmelighet at et redesign av hjemmesiden kan være en utmattende affære. Faktum er at en profesjonell hjemmeside er kostbar og ressurskrevende å lage.

Hvorfor bedriften din må ha nytt hjemmesidedesign i 2017

Til alle dere bedriftseiere der ute, som hver dag gir full gass for å generere nye leads, lande flere salg, skaffe flere kunder og skape nye produkter og tjenester i 2017: Er dere inne på tanken å få nytt hjemmesidedesign?

Hva kjennetegner en god nettside: 4 tips til bra design

Se for deg følgende scenario.

Du våkner opp, sjekker datoen og innser at lillebroren din har bursdag i morgen. Og du har selvsagt glemt å kjøpe presang til ham.

10 grunner til at din bedrift trenger ny hjemmeside

Hjemmesiden er som regel den aller første kontakten potensielle kunder har med bedriften din. Den er en selger som jobber 24/7 og gjenspeiler merkevaren på alle måter.

1 2 3 4 5